INTUÏTIEVE COACHING

telefoon support 1950883 1280

Ieder mens is in de kern een uniek wezen, dat in staat is zijn of haar eigen werkelijkheid te creëren. Mijn intentie is het om mensen in contact te brengen met die kern en te inspireren tot een gezond en gelukkig leven.

Intuïtieve Coaching maakt de verborgen, onderliggende dynamiek van systemen zoals familie, werkkring en school zichtbaar. Elk van deze systemen kent een eigen dynamiek met eigen wetmatigheden en ordeningen.

Persoonlijke Afspraken voor Intuïtieve Coaching

Het is weer mogelijk om persoonlijke afspraken te maken op de verschillende locaties. Vanzelfsprekend worden de nodige voorzorgsmaatregelen in acht genomen.

Intuïtieve Coaching kan ook heel goed via de telefoon!

Bij Intuïtieve Coaching worden persoonlijke vragen in verband gebracht met ons familie systeem, binding en psychische vererving. We hebben allemaal een familie, waar we, of we dit nu willen of niet, onverbrekelijk mee verbonden zijn. Als kind zijn we afhankelijk van dit systeem. Daarom werkt het diep in op al onze levensgebieden, zoals de manier waarop we naar de wereld kijken, ons beroep en werk, ons handelen, onze relaties, gezondheid en levensweg.

Een Intuïtieve Coaching werkt helend door de onderliggende en vooral vaak onbewuste dynamiek binnen een systeem zichtbaar te maken. Doordat de problemen bij de wortel aangepakt worden is het een zeer sterk therapeutisch middel dat, mits juist gebruikt, een blijvende helende werking heeft.

Telefonische & Persoonlijke Individuele Coaching bij:

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Gebeurtenissen uit het verleden
  • Relatie
  • Werk en studie
  • Opvoeding van kinderen

Consult aanvragen knop

Locaties

Pontanusstraat 32 1093 SB Amsterdam

Pontanusstraat 32
1093 SB Amsterdam

Locatie Olst 5x5

Steunenbergerweg 6
8121 RJ Olst

Locatie Zutphen 5x5

Coehoornsingel 106
7201 AG Zutphen