SOCIAAL EMOTIONELE COACHING

Ieder mens is in de kern een uniek wezen, dat in staat is zijn of haar eigen werkelijkheid te creëren. Mijn intentie is het om mensen in contact te brengen met die kern en te inspireren tot een gezond en gelukkig leven.

Sociaal Emotionele Coaching maakt de verborgen, onderliggende dynamieken zichtbaar in jezelf als ook van systemen zoals familie, werkkring en school. Elk van deze systemen kent een eigen dynamiek met eigen wetmatigheden en ordeningen.

Persoonlijke Afspraken voor Sociale Emotionele Coaching

Het is weer mogelijk om persoonlijke afspraken te maken op de verschillende locaties. Vanzelfsprekend worden de nodige voorzorgsmaatregelen in acht genomen.

Sociale Emotionele Coaching kan ook heel goed via de telefoon!

Bij Sociaal Emotionele Coaching worden persoonlijke vragen in verband gebracht met ons familie systeem, binding en psychische vererving. We hebben allemaal een familie, waar we, of we dit nu willen of niet, onverbrekelijk mee verbonden zijn. Als kind zijn we afhankelijk van dit systeem. Daarom werkt het diep in op al onze levensgebieden, zoals de manier waarop we naar de wereld kijken, ons beroep en werk, ons handelen, onze relaties, gezondheid en levensweg.

Een Sociaal Emotionele Coaching werkt helend door de onderliggende en vooral vaak onbewuste dynamiek binnen een systeem zichtbaar te maken. Doordat de problemen bij de wortel aangepakt worden is het een zeer sterk therapeutisch middel dat, mits juist gebruikt, een blijvende helende werking heeft.

Persoonlijke & Telefonische Coaching bij:

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Gebeurtenissen uit het verleden
  • Relatie
  • Werk en studie
  • Opvoeding en psychische klachten van kinderen, via de ouders of een van de ouders

Consult aanvragen knop

Locaties

 

Locatie Zutphen 5x5

Coehoornsingel 106
7201 AG Zutphen

Amsterdam-Centrum