JOKE IN DE MEDIA

Regelmatig verschijnen er blogs van Joke in de media. Ook interviews met Joke en quotes vind je hier verzameld.

Interview met Joke Metselaar gepubliceerd op de website www.isamedina.com.

Een liefdesrelatie werkt beter als je de ander accepteert hoe hij is

Valentijnsdag is het feest van de liefde. Maar zorg je ervoor dat een liefdesrelatie stand houdt? We vroegen het aan intuïtief coach en reader Joke Metselaar.

Met jezelf kwetsbaar opstellen breng je zelfs een vastgelopen relatie weer tot leven.

Wat is een goede liefdesrelatie?

Dat is een relatie waarin je je hart kunt openstellen en waarin je een goede balans kunt vinden tussen symbiose, samen één durven zijn, en autonomie, ruimte durven nemen om de dingen te doen die jij belangrijk vindt.

Waarom gaat het toch vaak mis?

Lees meer...

Interview met Medina Schuurman voor het blad 'Wendy'

Mijn Leermeester

‘In mijn hele leven zijn er leermeesters geweest: mensen die een boek hebben geschreven, die me iets lieten zien of die ik als coach, therapeut of medium bezocht. Maar in eerste instantie ben ik mijn eigen leermeester, want ik ben degene die zoekt. Ik sprokkel het allemaal bij elkaar. Er zijn nogal wat aanbieders in zelfontwikkeling, dus ik moest mijn intuïtie en onderscheidingsvermogen inzetten. Wie past bij mij? En wanneer is het tijd om weer verder te gaan?

    Een belangrijke leermeester die mijn blik op mezelf en het leven heeft uitgebreid is Joke Metselaar. Zij is een medium die de dingen vanuit een groter perspectief bekijkt. Wat heeft jouw ziel hier te doen? Die diepere laag in het tumult van het dagelijks leven raakt vaak uit het zicht; je hebt het overzicht niet meer. Joke verbaasde me door dingen te vertellen die ik al wist en bracht me daarnaast bij diepere inzichten. Ze kan van een afstand naar een situatie kijken, de personen die erbij betrokken zijn, de achtergronden ervan. Ik heb vaker mediums bezocht en bij sommigen was er, hoe zal ik het zeggen, ruis op de lijn. Zij heeft een zuivere afstemming op het hoogste niveau: het zielsniveau.

Lees meer...

ISA & MEDINA

Isa en Medina kleinJoke heeft ons in veel moeilijke periodes van ons leven bijgestaan: overlijden van geliefden, scheiden, jeugdtrauma’s, alleenstaand moederschap, werk en relaties.

Ook heeft ze ons erg geholpen om met schuldgevoelens af te rekenen, waardoor we nu meer durven te kiezen voor wie we echt willen zijn.

In zo’n periode kan een reading helderheid bieden in je zoektocht.

Het zorgt ervoor dat je met meer afstand naar je leven kunt kijken, waardoor je het grotere geheel weer kunt zien.

Isa Hoes en Medina Schuurman

(uit hun boek “Te lijf – De kunst van het mooi ouder worden”)

Locaties

 

Locatie Zutphen 5x5

Coehoornsingel 106
7201 AG Zutphen

Amsterdam-Centrum